Söker du en ny utmaning?

Hos AMAB får du möjlighet att utvecklas inom träindustrin. Är du en ambitiös och pålitlig kollega med positiv inställning? Varmt välkommen att söka en tjänst hos oss på AMAB!

Varför välja AMAB?

Att vara en del av team AMAB är att vara en del av en liten familj. Vi värderar högt att du som anställd har kul på jobbet och känner dig nöjd och trygg med arbetsvillkoren. För att uppnå det har vi medarbetarsamtal, uppföljning, friskvård och kollektivavtal. 

Vem söker vi? 

Mest av allt gillar vi människor med fart och mycket energi! Passionerade personer som gärna har något fritidsintresse de kan babbla om i timmar, en dröm de inte kan släppa.. eller är fullständigt lyckliga över vad de åstadkommit hittills. Sådana människor är intressanta för team AMAB!

Vad tycker våra anställda om AMAB?

Bemanning-jobb-sågverk-industrijobb-entreprenad
Rasmus Björklind
Hjullastarförare, AMAB

AMAB är ett litet företag och därmed blir kommunikationen bra och enkel. Jag jobbar på en arbetsplats med bra kollegor som gör jobbet lättsamt.

Bemanning-jobb-sågverk-industrijobb-entreprenad
Anton Resare
Truckförare, AMAB

Som anställd känner jag mig uppskattad hos AMAB och vi kan ha en öppen dialog utan några problem. Det jag trivs med mest på min arbetsplats är att mina arbetsuppgifter är varierande, vilket gör att jag får planera min arbetsdag själv och tillsammans fantastiska kollegor.

Bemanning-jobb-sågverk-industrijobb-entreprenad
Christoffer Wahlbeck
Truckförare, AMAB

Det bästa med AMAB är kollegorna och den goda kommunikationen med arbetsgivare. Jag tror att AMAB kommer växa och det innebär att det finns mycket möjligheter, vilket är spännande! Mitt mål är att växa inom företaget och få ta mer ansvar, samt utbilda mig inom branschen. 

Vill du träffa resten av gänget på AMAB?

Våra uppdragsgivare och sammarbetspartners