Vi söker en Hyveloperatör i Strängnäs!

Vi söker en Hyveloperatör i Strängnäs – Perfekt för dig som är ung och ambitiös!

Din framtida arbetsgivare

AMAB erbjuder en dynamisk arbetsplats med härliga kollegor, spännande arbetsuppgifter och fantastiska möjligheter att utvecklas och bygga en framgångsrik karriär!

Vad innebär rollen?

Som hyveloperatör kommer du arbeta vid produktionslinan för att förädla färdigsågat trä. Tillsammans med ett tight team kommer du vara en nyckelspelare på hyvleriet. Du kommer ansvara för att styra och övervaka processen genom att använda operatörsbord och ibland även utföra praktiska uppgifter vid olika stationer. Dessutom kommer du ha direkt kommunikation med truckförare för att planera körningar och optimera hastigheter.

Din kunskapsprofil: 

Vi söker en positiv och nyfiken person som älskar att lära sig nya saker. Du trivs med att samarbeta i team samtidigt som du har förmågan att arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid säkerhet och arbetsmiljö, så det är viktigt att du är medveten om säkerhetsaspekter.

Du är en problemlösare som brinner för teknik och produktion. Ditt engagemang och positiva attityd smittar av sig på ditt team och du har alltid hög arbetsmoral och energi att bidra med.

Kunskaper inom skärande bearbetning är meriterande, men inget krav. Tidigare erfarenhet av maskinprogrammering är meriterande, men inget krav. Du har generellt god fysik och trivs med praktiska arbetsuppgifter.

Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Heltid vecka 24 till 29 samt vecka 32 och 33
Eventuell förlängning av anställningen kan diskuteras efter sommaren, beroende på trivsel och engagemang!
Lön: Enligt överenskommelse och kollektivavtal

Vad kräver vi?
Du är över 18 år gammal.
Du har avslutat din gymnasieutbildning.

Det finns möjlighet till fortsatt arbete hos AMAB efter sommaren!


Så varmt välkommen att skicka in din ansökan via formuläret nedan och bli en del av vårt fantastiska team!

Skicka in din ansökan här

Välj fil Ändra