Vi söker en Processoperatör!

Vi söker en Processoperatör till AMAB – Perfekt för dig som är lösningsorienterad, snabbtänkt och gillar att jobba i team!

Din framtida arbetsgivare

AMAB erbjuder en dynamisk arbetsplats med härliga kollegor, spännande arbetsuppgifter och fantastiska möjligheter att utvecklas och bygga en framgångsrik karriär!

Vad innebär rollen?

Som processoperatör på Råsorteringen så kommer du arbeta vid produktionslinan för att sortera & packetera färdigsågade plankor och brädor. Tillsammans med ett tight team kommer du vara en nyckelspelare på tre roterande positioner. Du kommer ansvara för att styra och övervaka processen genom att använda operatörsbord och ibland även utföra praktiska uppgifter vid olika stationer. Dessutom kommer du ha direkt kommunikation med truckförare för att planera körningar och optimera hastigheter.

Din kunskapsprofil: 

Vi söker en positiv och nyfiken person som älskar att lära sig nya saker. Du trivs med att samarbeta i team samtidigt som du har förmågan att arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid säkerhet och arbetsmiljö, så det är viktigt att du är medveten om säkerhetsaspekter.

Du är en problemlösare som brinner för teknik och produktion. Ditt engagemang och positiva attityd smittar av sig på ditt team och du har alltid hög arbetsmoral och energi att bidra med.

Tidigare erfarenheter som processoperatör eller kunskap om mekanik och teknik är merieterande.Du har generellt god fysik och trivs med praktiska arbetsuppgifter.

Arbetstider:

Omfattning: HELTID
Arbetstider: 4 dagar/Vecka - 10h pass. Enbart vardagar, ej helg.
Lön: Enligt överenskommelse och kollektivavtal

Vad kräver vi?
Du är över 18 år gammal.
Du har avslutat din gymnasieutbildning.

AMAB's motto:
Väl en del av vårat team finns många möjligheter  att utvecklas och vi värnar starkt om de personer som väl tagit sig in i vårat team!


Varmt välkommen att skicka in din ansökan via formuläret nedan och bli en del av vårt fantastiska team!

Skicka in din ansökan här

Välj fil Ändra