Truckchaufför

Din nästa arbetsplats?
AMAB erbjuder en dynamisk arbetsplats med härliga kollegor, spännande arbetsuppgifter och fantastiska möjligheter att utvecklas och bygga en framgångsrik karriär! 

Arbetsbeskrivning:

Du kommer att börja din dag med daglig truckservice och check för att sedan starta trucken och datorn. Datorn i trucken hjälper dig navigera på området och förstå paketallokering.

Som truckförare är ditt dagliga arbete att följa virkets väg från sågverk till färdigvarulagret, eller snarare, virket följer dig… dit du kör! 

Ni är ett team med truckförare på brädgården som kommunicerar med processoperatörerna i produktion men styr er brädgård som ni vill ha den. Daglig drift på brädgården och gott samarbete med resterande delar av personalen är viktigt för att förstå ordrar, körplaner och torktider för virke. Att förstå hela processen är en utmaning som tar sin tid, bered dig på hjärngympa!


Vem vi söker:

Du som känner dig bekväm med att ratta en truck eller maskin bör definitivt söka detta jobb. Att vara lugn och kunna hantera lite mer action är nästan ett kriterium då det kan gå undan ibland. Även att du sitter ute i trucken för dig själv så bör du vara en team-player som kan kommunicera då du jobbar tillsammans med ett skift lag som förlitar sig lika mycket på dig som du kommer att förlita dig på dem.

18 år och B-körkort så du kan ta dig till och ifrån arbetsplatsen är ett krav.


Arbetstider och lön:

Arbetstiderna är unika med 2-skift.

Alltså 1 vecka måndag-fredag 06:00-14:30

1 vecka måndag-torsdag 14:30-00:00
Sen roterar man nästkommande 2 veckor till en annan truckposition med samma tider

Lönen för tjänsten sätts enligt överenskommelse och vi följer kollektivavtalet mellan GS facket och industriarbetsgivarna, vilket ger trygghet och förmåner för våra anställda. Utöver detta erbjuds övriga förmåner såsom friskvårdsbidrag m.m.

Plats
Norberg


Skicka in din ansökan här

Under Filuppladdning, skicka gärna in en kort video på digsjälv där du hälsar och beskriver varför du vill ha jobbet!

Välj fil Ändra